DicDale 28 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Oyunun Adı: Among Trees Oyunun Sürümü: Torrent Oyunun Türü: Hayatta Kalma Oyunun Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2021 Oyunun Boyutu: 833 MB Dosya Türü: ISO OYUNUN BİLGİLERİNİ ATLA VE İNDİRME BÖLÜMÜNE GİT SKIP THE GAME INFORMATION AND GO TO DOWNLOAD SECTION KEŞFETMEK Yoğun ormanlardan karanlık mağaralara kadar yaşayan, renkli bir dünyayı keşfedin. YAPI Kabininiz sizinle birlikte büyür: yemek pişirme, bahçe işleri, işçilik ve dikiş dahil olmak üzere ek oyun mekaniklerinin kilidini açmak için yeni odalar inşa edin. BÜYÜMEK Seranızda narin (ve lezzetli) bitkileri besleyin. Daha iyi besin değerleri için çiğ yiyin veya güveç yapın. HAYATTA KALMAK Ormanın bazı bölgelerinde tehlikeli hayvanlar dolaşıyor. Mümkünse mesafe koysan iyi olur. (Ağaçlar arasında ayrıca tehlikeli hayvanların olmadığı bir ZEN modu bulunur) SONSUZA KADAR EN İYİ ARKADAŞLAR Vahşi doğa tehlikeli olsa da, yeni arkadaşlar edinemeyeceğiniz anlamına gelmez. Besleyebileceğiniz, evcilleştirebileceğiniz ve ganimet bulmanıza yardımcı olması için eğitebileceğiniz bir Fox Pet'i sahiplenin. Minimum 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim Sistemi: Windows 8.1 | Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-2400 | AMD FX-6300 Bellek: 8 GB Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD R9 270 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 3 GB Önerilen 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim Sistemi: Windows 8.1 | Windows 10 İşlemci: Intel Core i7-4770 | AMD Ryzen 5 1600 Bellek: 8 GB Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 | AMD R9 290X DirectX: Sürüm 11 Depolama: 3 GB Nasıl Kurulur? | How to Install? Spoiler Türkçe İndirdiğiniz .iso dosyasına sağ tıklayıp "Bağla" seçeneğini kullanarak açın. Setup dosyasından oyunu kurun. CODEX klasöründeki dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atın. Oynayın English Open the downloaded .iso file by right click it and using "Mount" option. Run the setup file and install. Copy the files in CODEX folder into the folder where the game is installed. Play Torrent - (833 MB) Among Trees [VexaGames.com].torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts