DicDale 31 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Oyunun Adı: Forza Horizon 5 Oyunun Sürümü: v1.488.996.0 Oyunun Türü: Yarış Oyunun Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2021 Oyunun Boyutu: 91.74 GB Dosya Türü: ISO OYUNUN BİLGİLERİNİ ATLA VE İNDİRME BÖLÜMÜNE GİT SKIP THE GAME INFORMATION AND GO TO DOWNLOAD SECTION Efsanevi Horizon Maceranız sizi bekliyor! Dünyanın en harika arabalarından yüzlercesiyle birlikte sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla Meksika'nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaralarını keşfedin. Bu Sizin Horizon Maceranız Meksika'nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaraları eşliğinde, dünyanın en iyi araçlarının yüzlercesiyle beraber sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla dolu nefes kesici seferlere önderlik edin. Bu, Çeşitliliklerle Dolu bir Dünya Çarpıcı kontrasta ve güzelliğe sahip bir dünyayı keşfedin. Canlı çölleri, yemyeşil ormanları, tarihi şehirleri, gizli harabeleri, el değmemiş plajları, geniş kanyonları ve karlı kaplı yüksek volkanik dağı keşfedin. Bu, Macera Dolu bir Açık Dünya Sevdiğiniz aktivitelere katılım yapmanız üzerine sizi ödüllendiren yüzlerce mücadeleyi içeren yoğun bir karşılaşmanın içine dalıverin. Yeni karakterlerle tanışın ve onların Horizon Hikâyelerinin akıbetini belirleyin. Bu, Gelişen bir Açık Dünya Meksika'nın benzersiz, dinamik mevsimleri her hafta dünyayı değiştirirken yükselen toz fırtınaları ve şiddetli tropikal fırtınalar gibi hayranlık uyandıran hava durumu olaylarına şahit olun. Yeni etkinlikler, mücadeleler, koleksiyon eşyaları, ödüller ve keşfedilmeyi bekleyen bölgeler için oyuna sık sık uğrayın. Her sezon biri diğerine asla bezemeyecek şekilde eşsiz olacak. Bu, Sosyal bir Açık Dünya Diğer oyuncularla takım oluşturun. Sizi ve arkadaşlarınızı aksiyonun içine çeken ve menüler, yükleme ekranları veya lobiler olmadan eğlenmenizi sağlayan keyifli, üst düzey mücadelelerden oluşan ve ardı ardına devam eden eğlenceli bir serinin tadını çıkarmak için Horizon Arcade'e girin. Horizon Açık'ta ve Turlarda yeni arkadaşlar edinin, yeni topluluk hediye paylaşımıyla yaratıcılığınızla oluşturduğunuz eserlerinizi paylaşın. Bu, Sizin Açık Dünyanız Özel yarışlar, mücadeleler, gösteriler ve tamamen yepyeni oyun modları yaratmak da dâhil olmak üzere, güçlü, yeni EventLab oyun araç setiyle kendi eğlence anlayışınıza hitap eden eserler oluşturun. Açılır tavanları açma ve kapama imkânı, fren kaliperlerini boyama ve daha fazlasını içeren yeni seçeneklerle araçlarınızı her zamankinden daha çeşitli şekillerde özelleştirin. Toplulukla, oluşturduğunuz özel eserleri paylaşmak için yeni Hediye Paketleri özelliğini kullanın. Horizon Maceranıza bugün başlayın! Minimum 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim Sistemi: Windows 10 versiyon 15063.0 İşlemci: Intel i5-4460 | AMD Ryzen 3 1200 Bellek: 8 GB Ekran Kartı: NVidia GTX 970 | AMD RX 470 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 110 GB Önerilen 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim Sistemi: Windows 10 versiyon 15063.0 İşlemci: Intel i5-8400 | AMD Ryzen 5 1500X Bellek: 16 GB Ekran Kartı: NVidia GTX 1070 | AMD RX 590 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 110 GB Nasıl Kurulur ve Güncellenir? | How to Install and Update? Spoiler Türkçe Nasıl Kurulur? İndirdiğiniz .iso dosyasına sağ tıklayıp "Bağla" seçeneğini kullanarak açın. Setup dosyasından oyunu kurun. Crack dosyasını VEXAGAMES'den indirin ve oyunun kurulu olduğu klasöre atın. Oynayın Nasıl Güncellenir? Eğer indirme bölümünde "Update" isimli dosyalar bulunuyorsa bu adımları uygulamanız yeterli. Güncellemeyi uygulamadan önce "Oyununuzun Sürümü" ile "Gerekli Sürüm" kısmının eşleştiğini kontrol edin. Google Drive ile indirilen güncelleme nasıl kurulur? Güncelleme dosyalarını indirin ve klasöre çıkartın. Klasördeki dosyaları Forza Horizon 5 oyunun kurulu olduğu klasöre atın. Oyununuz artık bu sürüme güncellendi Destek Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa Destek İsteği yollamanız yeterli English How to Install? Open the downloaded .iso file by right click it and using "Mount" option. Run the setup file and install. Download the Crack file from VEXAGAMES and copy it in the folder where the game is installed. Play How to Update? If there are files named "Update" in the download section, just follow these steps. Check that "Your Game Version" matches "Required Version" before applying the update. How to install update downloaded with Google Drive? Download the update files and extract them to the folder. Copy the files in the folder to the folder where the Forza Horizon 5 game is installed. Your game is now updated to this version Support If you need any help, just send a Support Request DLC Listesi | DLC List Spoiler Forza Horizon 5: Hot Wheels Forza Horizon 5 Expansion 2 Forza Horizon 5 Formula Drift Pack Forza Horizon 5 VIP Membership (Forza Horizon 5 VIP) Forza Horizon 5 Welcome Pack Forza Horizon 5 Treasure Map Forza Horizon 5 Car Pass Forza Horizon 5 2019 SUBARU STI S209 Forza Horizon 5 1967 Renault 8 Gordini Forza Horizon 5 1970 Mercury Cyclone Spoiler Forza Horizon 5 Premium VIP Forza Horizon 5 Expansions Bundle Forza Horizon 5 2017 Ferrari J50 Forza Horizon 5 2019 Ferrari Monza SP2 Forza Horizon 5 1979 Lamborghini Espada 400 GT Forza Horizon 5 2020 Lamborghini Huracan EVO Forza Horizon 5 1966 Jaguar XJ13 Forza Horizon 5 1993 Jaguar XJ220S Forza Horizon 5 Ferrari 2018 FXX-K Evo (Forza Horizon 5 2018 Ferrari FXX-K Evo) Forza Horizon 5 2018 Audi TT RS Forza Horizon 5 2010 Porsche 911 SC Forza Horizon 5 1992 Mazda 323 GT-R Forza Horizon 5 2005 MG SV-R Forza Horizon 5 2021 VW Golf R Forza Horizon 5 1986 Ford Mustang SVO Forza Horizon 5 2020 Toyota Tundra TRD Forza Horizon 5 2006 Noble M400 Forza Horizon 5 2017 #25 Ferrari 488 Forza Horizon 5 1966 Toronado Forza Horizon 5 2021 McLaren 620R Forza Horizon 5 2021 MINI JCW GP Forza Horizon 5 2019 Porsche 911 Speedster Forza Horizon 5 2003 Ford Lightning Forza Horizon 5 2014 SafariZ 370Z Forza Horizon 5 2019 Toyota Tacoma Forza Horizon 5 2008 Dodge Magnum Forza Horizon 5 2020 BMW M8 Comp Forza Horizon 5 2020 Audi RS 3 Forza Horizon 5 2018 Audi RS 5 Forza Horizon 5 1982 VW Pickup Forza Horizon 5 2021 Aston Martin DBX Forza Horizon 5 2020 Lexus RC F Forza Horizon 5 2019 Nissan 370Z Nismo Torrent - (91.74 GB) Forza Horizon 5 [VexaGames.com].torrent Update v1.422.400 - (17.8 GB) Build ID: 8018265 Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 Update v1.430.371.0 - (4.55 GB) Build ID: 8187465 İndir | Download Update v1.435.64.0 - (12.9 GB) Build ID: 8256748 Part 1 | Part 2 | Part 3 Update v1.444.438.0 - (9.43 GB) Build ID: 8413975 Part 1 | Part 2 Update v1.455.709.0 - (9.37 GB) Build ID: 8596821 Part 1 | Part 2 Update v1.475.474.0 - (9.36 GB) Nasıl Kurulur? | How to Install? Spoiler Türkçe İndirdiğiniz .rar dosyasını klasöre çıkartın. Setup dosyasını çalıştırın ve Forza Horizon 5 oyununun kurulu olduğu klasörü seçin. Kurulumu başlatın ve bitmesini bekleyin. Oyununuz bu sürüme güncellendi English Extract the .rar file you downloaded to the folder. Run the setup file and select the folder where the Forza Horizon 5 game is installed. Start the installation and wait for it to finish. Your game has been updated to this version Build ID: 8956559 Part 1 | Part 2 Update v1.478.020.0 - (2.21 GB) Build ID: 8997761 İndir | Download Update v1.480.477.0 - (2.98 GB) Build ID: 9040357 İndir | Download Update v1.488.996.0 - (16.49 GB) Build ID: 9171840 Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 Forza Horizon 5 Crack 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
creginative 0 Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 --eksik başlık güncellemesi-- hatası alıyorum . konuyu farklı platformlarda araştırdım ama çözüm bulamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DicDale 31 Posted August 15, 2022 Author Share Posted August 15, 2022 creginative, 38 dakika önce tarihinde yazdı: --eksik başlık güncellemesi-- hatası alıyorum . konuyu farklı platformlarda araştırdım ama çözüm bulamadım. Biraz daha bilgiye ihtiyacım var; Oyunun ana dosyalarını buradan mı indirdiniz? Hatayı ne yaparken alıyorsunuz? Oyununuzun sürümü nedir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleanvein 0 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 all dlc dediğiniz komple araçların açık olduğu oyun mudur? ana dosyaları buradan indirmemiştim bazı araçlar açık birde horizon yaşamına giremiyorum sunucu hatası veriyyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
DicDale 31 Posted August 17, 2022 Author Share Posted August 17, 2022 Cleanvein, 3 saat önce tarihinde yazdı: all dlc dediğiniz komple araçların açık olduğu oyun mudur? ana dosyaları buradan indirmemiştim bazı araçlar açık birde horizon yaşamına giremiyorum sunucu hatası veriyyor ALL DLC nin açılımı tüm ek paketler mevcut yani oyunun tüm genişletme paketleri içinde. (Tüm haritalar, bonuslar ve arabalar açık.) Online kısmını denemedim, onun için online fix dosyası indirip içine atmanız ve oyununuzun son sürüm olması gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleanvein 0 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 torrent tarafındaki ddosya son güncelleme içeriyor mu? yoksa güncellemeyide sonradan mı indiricez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DicDale 31 Posted August 17, 2022 Author Share Posted August 17, 2022 Cleanvein, 1 dakika önce tarihinde yazdı: torrent tarafındaki ddosya son güncelleme içeriyor mu? yoksa güncellemeyide sonradan mı indiricez? Maalesef, torrent dosyasında eski sürüm var güncelleme geldikçe konuya bağlantı bırakıyorum. Bunun nedeni ilk dosyayı indirenler güncellemek için tekrardan 90 GB indirmesinler diye. O yüzden ilk dosyayı indirdikten sonra sırayla güncellemeleri indirmeniz gerekmekte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleanvein 0 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 DicDale, 18 dakika önce tarihinde yazdı: Maalesef, torrent dosyasında eski sürüm var güncelleme geldikçe konuya bağlantı bırakıyorum. Bunun nedeni ilk dosyayı indirenler güncellemek için tekrardan 90 GB indirmesinler diye. O yüzden ilk dosyayı indirdikten sonra sırayla güncellemeleri indirmeniz gerekmekte. online deneyen yok mu hiç ya ben online denediğimde sunucuya bağlanılamadı hatası alıyorum maalesef Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaihw 1 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 (edited) Cleanvein, 3 saat önce tarihinde yazdı: online deneyen yok mu hiç ya ben online denediğimde sunucuya bağlanılamadı hatası alıyorum maalesef Kırılmış olan hiçbir oyunda online oynayamazsın. Edited August 18, 2022 by kaihw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleanvein 0 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 kaihw, 8 saat önce tarihinde yazdı: Kırılmış olan hiçbir oyunda online oynayamazsın. yalnış bilgi fh4 kırıldığında çatır çatır online oynadık arkadaşlarla 🙂 uzun süre takıldık sonra fh5 çıktı diye saldık Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts