DicDale 13 Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Oyunun Adı: Superliminal Oyunun Sürümü: v1.3 Oyunun Türü: Bulmaca Oyunun Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2020 Oyunun Boyutu: 4.66 GB Dosya Türü: Setup OYUNUN BİLGİLERİNİ ATLA VE İNDİRME BÖLÜMÜNE GİT SKIP THE GAME INFORMATION AND GO TO DOWNLOAD SECTION Superliminal, bakış açısı ve optik algı yanılsamalarına dayanan birinci şahıs bir bulmaca oyunudur. Oyundaki bulmacalar, sana beklenmediğin anlamını sunuyor. Oyuncuların, rüyadan uyanmak için bakış açılarını değiştirmeleri ve alışılagelmişin dışında düşünmeleri gerekiyor. UYANIŞ Sabaha karşı 3'te televizyon açık uykuya dalarken Dr. Pierce'ın rüya terapisi programının reklamının gözüne iliştiğini hatırlıyorsun. Gözlerini açtığında, zaten bir rüyanın içinde olduğunu, bu deneysel programın ilk aşamalarına başladığını anlıyorsun. ALGI, GERÇEKLİKTİR Her şeyin tam olarak göründüğü gibi olduğu bir rüya dünyasını keşfet. Dünya senin etrafında yavaşça çözülürken ve beklentilerini altüst ederken dikkatli ol. Gördüğün şey ile aldığın şey her zaman tam olarak aynı olmaz. İNSANA KARŞI MAKİNE Tamamıyla seslendirilmiş bu macerada, Dr. Glenn Pierce, seni bu rüya dünyasından çıkararak eve döndürmek için kendince elinden gelenin en iyisini yapıyor. Ancak doktorun yapay zeka asistanı, senin nasıl orada olduğunu anlamakta güçlük çekiyor ve onun senin için başka planları var. Minimum 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: 2 GHz Bellek: 4 GB Ekran Kartı: GTX 750 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 12 GB Önerilen 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: 2.4 GHz Bellek: 8 GB Ekran Kartı: GTX 1070 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 12 GB Nasıl Kurulur? | How to Install? Spoiler Türkçe Setup dosyasından oyunu kurun. Oynayın English Run setup file and install. Play Torrent - (4.66 GB) Superliminal v1.3 [VexaGames.com].torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts